[vc_row][vc_column][vc_column_text]laporan oleh Encik Shakir- pada 19 Jun 2016 ahad lepas,  saya bersama  imam Masjid Hutan telah menziarahi beberapa keluarga asnaf bagi menyampaikan sedikit bantuan yang disalurkan oleh orang ramai di kawasan sekitar. barangan yang kami sumbangkan itu hadir daripada sumbangan orang ramai dan kami telah melaksanakan amanah anda semua untuk memberi kepada asnaf yang memerlukan bagi meringankan beban mereka.

ribuan terima kasih saya ucapkan bagi pihak asnaf kepada semua warga penyumbang dan 3RD Force kerana sama-sama menyemai sifat kasih sayang dan menyebarkan slogan jomm jadi orang baik-baik.

saya dan iman telah menziarahi 9 keluarga  dan terdapat masalah yang berbeza beza dihadapi oleh setiap keluarga. Setiap kesusahan mereka agak meruntun jiwa dan mengusik hati kecil. Penerangan seperti pada setiap gambar yang saya sertakan dibawah.

Slide1

Di akhir penziarahan saya dan iman, saya selalu ingat akan pesanan abang raja, 3rd Force bukanlah bertujuan untuk menyelesaikan masalah, tetapi untuk ajak ramai ramai untuk jadi org baik baik dan membantu atas kapasiti masing masing.Slide2

Kita nak ajak lebih ramai membantu dan bukan bertujuan untuk mengaibkan atau mencari kesilapan sesiapa.

 

 

Terima kasih penyumbang, tahniah abg raja. Ramai yang ingin menyertai sukarelawan kita untukmembantu. Semoga menjadi amalan baik untuk kita. InshaAllahSlide3

WE ARE THIRD FORCE

TOGETHER WE ARE STRONGER

#JOMMJADIORANGBAIK-BAIK[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Attachments
  • slide2
  • slide1

Leave us a reply

*

*